Despre cristale

In jos

Despre cristale

Mesaj  coolboy la data de Sam Iul 04, 2009 3:46 pmEfectele pietrelor/cristalelor asupra noastra:

- NE PROTEJEAZA;
- ABSORB, FILTREAZA, LIMITEAZA, DIMINUEAZA, BLOCHEAZA - energii si influente negative: teama, stress, negativitate, energii negative, depresie, tensiune, furie, pericol, boala;
- SCOT IN EVIDENTA, TRANSFORMA, CONSTRUIESC, CONSOLIDEAZA - energii pozitive, manifestari benefice, trasaturi pozitive;
- PURIFICA, ARMONIZEAZA, ENERGIZEAZA, UNIFICA, AMPLIFICA, INDUC aspecte sau calitati pozitive: curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm.

CUM NE INFLUENTEAZA CRISTALELE?
Cristalul intervine asupra noastra prin cele 7 forte pe care le contine:

1.UNIVERS - Puterea cristalului este strans legata de energia Soarelui, a Lunii si a Pamantului . Cristalul este un element al acestei planete, deci este in directa conexiune cu universul, devenind astfel puntea de legatura intre om si cosmos.
2.STRUCTURA - Puterea cristalului provine din structura sa interioara.
3.CULOARE - Puterea cristalului isi trage energia din vibratia culorii pe care o are. Fiecare culoare are o anumita energie.
4.ELEMENT CHIMIC - Puterea cristalului depinde de elementul chimic preponderent (Siliciu, Oxigen, Carbon etc).
5.PRELUCRARE - Puterea cristalului depinde de modul in care a fost prelucrat. Forma naturala - slefuita de la natura - contine si cea mai mare energie, deci cristalele asupra carora s-a intervenit cu unelte umane nu mai au aceeasi energie ca cele din fundul pamantului.
6.TIMP SI LOC - Puterea cristalului creste daca este legat de locuri cu o incarcatura energetica sau spirituala deosebita (Egipt, China, Stonehnge, Varful Omu, muntele Ceahlau, muntele Athos, biserici si manastiri) sau de momente in timp cu un simbolism special (Anul Nou, aniversare, botez, nunta, Luna Plina, Luna Noua, echinoctiu, solstitiu, eclipsa etc)
7.SCOP - Puterea cristalului depinde mult si de felul in care a fost ales, purificat, activat si folosit, punand de acord puterea metafizica a cristalului cu dorintele umane.

Pietrele, cristalele, mineralele pot fi folosite pentru efectele lor curative, protectoare, energizante, magice, dar inainte de a le simti efectul asupra dv., cristalele trebuie purificate. Pietrele au rol protector, energizant, curativ, altele au rolul de a va ajuta in atingerea unor scopuri personale: bani, dragoste, relatii, cariera, afaceri, succes etc. Purtati pietrele alese la dv. permanent, pe lantisor sau intr-o punguta agatata la gat, si va vor incarca de energie pozitiva sau va echilibra nivelul energiilor din organism.
avatar
coolboy

Mesaje : 37
Data de înscriere : 03/07/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum