Numerologie

In jos

Numerologie

Mesaj  Marylin la data de Joi Iul 02, 2009 4:59 pm

Numerologia este o stiinta a numerelor. Fiecare litera are o valoare numerica ce realizeaza o anumita vibratie cosmica. Suma cifrelor din data ta de nastere precum si suma cifrelor derivate din numele tau realizeaza deci o intrepatrundere de vibratii cosmice, caracteristica tie. Aceste sume arata caracterul tau, scopul in viata, ce te motiveaza si care sunt talentele native pe care le posezi.
Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba, am sa fac doua precizari.
1. Cifrele si denumirile sunt apartinatoare unei stiinte tainice, care a fost preocuparea dintotdeauna a omenirii, ce semnificatie ascunsa sta in toate cate se vad si se aud? cata importanta au repetabilitatile? daca putem reduce totul la un nr., la un cuvant, la o vibratie / energie si informatie... Cu ajutorul cifrelor, omenirea a ajuns pe calea cunoasterii, a ajuns sa-si insuseasca stiinte si sa observe, sa traga concluzii si sa invete...cuvintele au fost informatiile, pe care cifrele le vorbeau...le puneau in executie - VIBRATIILE. De cifre s-au ocupat inteleptii de-a lungul istoriei omenirii. Tragem o concluzie scurta: avem trei coordonate:
-cuvinte,
-cifre/numere
si Vibratii.
2. Cand ne referim la o persoana luam in calcul multe:
- vibratia numarului format din totalizarea zilei, datei, anului de nastre..., iar aici, vom spune clar ca - interpretarea este facuta din "ceea ce simte numerologul" si nu putem cataloga persoana respectiva ASA si ASA...pentru ca ea este venita pe lume "unicat", deci, cifra zilei de nastere - poate sa fie aceeasi pentru multi nascuti in ziua, anul, luna respectiva..., se interpreteaza "in mod special" pentru fiecare...aici vom determina cu ce inzestrari a venit persoana si ce urmeaza sa - si completeze in viata asta; Apoi, depinde cand se face interpretarea...poate ca omul respectiv si-a facut o parte din acele completari...
Cifra rezultata din insumarea zi/luna/an este cifra de vibratie personala, ne arata nivelul de vibratie interior - la care se produc toate procesele: psihice, emotionale, perceptibile, reprezentarile, chiar si cele anatomofiziologice, functionale. Asa este/sau va fi omul - in interior, nu cum isi inchipuie el ca va fi/ sau este.
SINELE...calitatile ascunse ale Eu-lui, acesta este interiorul.

avatar
Marylin

Mesaje : 406
Data de înscriere : 02/07/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Numerologie

Mesaj  Marylin la data de Sam Iul 04, 2009 3:22 pm

Numerologia azi se bazeaza pe ideile pe care discipolii si adeptii lui Pitagora le-au transmis de-a lungul secolelor. "Nasterea" sistemului actual si inceputul popularitatii se crede ca se datoreaza unei americance, d-na L. Dow Balliet. In primii ani ai secolului douazeci, ea a scris doua carti ce puneau in ecuatie simbolismul traditional al cifrelor si alfabetul englezesc, punand, astfel, bazele sistemului de astazi. Acesta a fost in continuare prelucrat si popularizat de alti numerologi, Julia Seton fiind unul dintre cei mai importanti. In zilele noastre numerologia atrage, din nou, din ce in ce mai mult atentia asupra sa.

In Secretul cifrelor, Lionel Stebbings scrie: "Cifrele nu reprezinta cauza evenimentelor, ci ilustreaza ordinea si masura inerente vietii."

In trecut, numerele impare erau considerate a fi active sau masculine, iar cele pare - pasive sau feminine; aceasta categorizare poate fi asociata numerelor luminoase si intunecoase din I Ching. In zilele noastre consideram adeseori ca fiind suparatoare corespondentele ce se fac intre atributele luminos/pasiv, ca asociate naturii feminine. In general numerele impare actioneaza solitar, iar cele care actioneaza cel mai bine atunci cand sunt insotite. Cifra 8 poate fi considerata ca o eventuala exceptie a acestei generalizari. Cele noua cifre reprezinta urmatoarele calitati:

1. Abilitate de conducere, initiativa, originalitate, hotarare.

2. Cooperare, diplomatie, prietenie, bunatate.

3. Exteriorizare, creativitate, veselie, ras.

4. Spirit practic, autodisciplina, stabilitate, munca.

5. Libertate, comunicare, multilateralitate, adaptabilitate, senzualitate.

6. Armonie, creativitate, responsabilitate, viata de familie sau caracter gospodaresc.

7. Individualitate, intuitie, perfectiune, contemplare.

8. Putere, independenta, ambitie, organizare.

9. Compasiune, idealism, spectaculozitate, romantism.

Zero, sau nula, nu este luat in calcul in numerologia conventionala, desi atunci cand apare in spatele unui numar accentueaza calitatile reprezentate de acesta. In numerologia indiana.

Unii numerologi sunt de parere ca numerele 11 si 22 ar trebui discutate separat de cele 9 cifre mentionate mai sus.

Numerologia este studiul numerelor, si modalitatea oculta din care se poate afla cu certitudine aptitudinile si caracterul unei persoane ca o parte integrala dintr-un plan cosmic. Fiecare litera are o valoare numerica care provine dintr-o vibratie cosmica relatata. Suma numerelor continute de data nasterii si suma ce deriva din literele numelui provin dintr-o interrelatie a vibratiilor. Aceste numere arata fara probleme caracterul, scopul in viata, motivatiile si talentele ascunse. Expertii in numerologie folosesc numerele pentru a determina timpul cel mai propice pentru a face miscari majore in activitatile din viata. Numerologia este folosita pentru a decide usor si sigur cind sa poti inveti, cind sa te casatoresti, cind sa calatoresti, cind sa-ti schimbi slujba ori multe altele.
avatar
Marylin

Mesaje : 406
Data de înscriere : 02/07/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Numerologie

Mesaj  coolboy la data de Mar Ian 26, 2010 8:25 pm

AFLA CUM ITI VA MERGE IN ANUL ACESTA !!!

Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul care te intereseaza. Dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).

Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!

Exemplu:

Iulia, nascuta pe 24 septembrie, vrea sa stie ce va aduce anul 2010 pentru ea.
Ziua 24 + luna 09 + anul care o intereseaza 2010 = 2+4+0+9+2+0+1+0 = 18 = 1+8 = 9
Iulia va citi la caracteristicile numarului 9.

Numarul 1

Acest an este de o importanta extrema pentru tine deoarece este primul an din ciclul de 9, reprezentand un nou inceput. In acest an iti poti controla destinul mai mult decat in orice alt moment al vietii.
Ceea ce faci in acest an va determina daca vei fi fericita sau vei avea necazuri in urmatorii noua ani. De aceea trebuie sa iti asumi responsabilitatea totala asupra actiunilor intreprinse. Vei fi in situatia de a lua decizii mari in acest an.

Vei avea oportunitati multe si este bine sa te pregatesti ca sa te adaptezi la sarcini noi. Este posibil sa intervina schimbari neasteptate in acest an, o mutare sau o promovare, toate solicitandu-ti implicarea si entuziasmul. In general, vei avea un an activ, in care vei demara multe actiuni, dar fiind primul an din ciclul de 9, vei culege roadele mai tarziu.

Numarul 1 indica faptul ca este momentul sa inaintezi cu curaj intr-un proiect bine gandit, deoarece daca vei avea succes, atunci acest succes va fi durabil. Este unul din cei mai buni ani pentru a te casatori si in general, pentru planuri de anvergura.

Numarul 2

In acest an o sa ai nevoie de multa rabdare si acceptare. Este un an linistit, o perioada de ”germinare si gestatie”, in care lucrurile evolueaza lent, dar sigur.

Nu este bine sa te hazardezi in investitii financiare si in general nu iti asuma riscuri. Vei avea parte de sustinere si colaboratorii tai iti vor intinde o mana de ajutor, pe care merita sa o primesti.

Daca astepti evolutii rapide acest an poate fi dificil pentru tine. Indiferent ca este vorba de planul profesional sau sentimental, va trebui sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, sa nu fortezi nimic. In acest fel, la sfarsitul anului vei culege roade bogate.

Relatiile sentimentale sunt favorizate, daca tii cont de regula de mai sus. Iti poti intalni sufletul pereche sau daca l-ati intalnit deja astepta-te la o perioada de reinventare a romantismului. Nu vei trai in singuratate in acest an. Te vei impaca cu acei prieteni sau acele rude cu care te-ai certat. Este un an al pacii si colaborarii.

Numarul 3

Este un an norocos, de placeri, armonie si dezvoltare. Chestiunile legate de bani revin in prim plan. Vei incheia afaceri profitabile si vei reusi sa obtii o marire de salariu sau locul de munca mult visat. Ai o foarte buna capacitate de a te promova, pur si simplu convingi. Daca ai datorii, vei scapa de ele in acest an.

Mai putin favorabil deciziilor pe plan sentimental, nu este un an potrivit pentru casatorie. Daca te afli intr-o relatie cu probleme, si doresti o despartire, anul acesta vei incheia totul usor.

Numarul 3 indica un an plin de distractie, flirt si aventura. Daca iti cauti sufletul pereche, intalnirile din acest an nu trebuie sa le iei in serios. Pentru cei intr-o relatie stabila, va fi un an in care se vor axa mai mult pe munca si bani, si mai putin pe romantism.
Studiile si calatoriile sunt favorizate. Vei pleca destul de des la drum in acest an si apare oportunitatea implicarii intr-un proiect sau inceperii unei specializari.

Numarul 4

Este un an in care trebuie sa privesti la proiectele pe care le-ai demarat in anii trecuti si sa te implici pentru a le dezvolta. In acest an te vei confrunta cu consecintele actiunilor din trecut, fie bune sau rele. Este un moment in care sa faci un pas in spate si sa iti analizezi viata. Acum este bine sa faci schimbarile care se impun.

Acest an aduce mai putina distractie, dar mai multa munca si mai multa stabilitate. Locul de munca, veniturile tale si dragostea, vor intra pe fagasul normal, ca o apa care se linisteste.

Ti se va cere de mai multe ori autodisciplina si organizare. Implica-te cu energie in proiectele tale si vei vedea ca rezultatele apar. Nu este indicat sa faci schimbari, ci persevereaza pentru a imbunatati lucrurile in sectoarele care iti cer atentia.

Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!Daca ai o relatie stabila, vei avea parte de stabilitate si intelegere in familie, chiar de monotonie. Daca te afli in cautarea dragostei, este un an in care vei demara cu siguranta o relatie de durata, bazata pe afectiune si intelegre.

Numarul 5

Este anul schimbarilor, in care te vei putea elibera de probleme si iti vei putea imbunatati viata. Schimbarile vor veni de la inceputul anului si te vor tine in miscare pe durata intregului an. Situatia financiara va fluctua in acest an, dar va fi buna, in general. Atentie insa la investitii, deoarece acest an iti va rezerva surprize pe toate planurile si nu trebuie sa te gaseasca cu buzunarele goale.

Vei avea parte de multa aventura si poti sa spui adio rutinei. Este foarte posibil ca vei schimba locul de munca sau domiciliu. Vei calatori si vei descoperi oameni noi.

In dragoste, vei avea parte de bucurii si o vacanta minunata alaturi de persoana iubita. Daca iti doresti un copil, este anul in care ti se va indeplini dorinta. Oportunitatile sunt mari si in cazul in care iti cauti implinirea pe plan sentimental: varietatea de oameni pe care ii vei intalni, o sa iti aduca si relatia mult visata.
In general, nu iti recomandam sa iti faci planuri in anul cu numarul 5, pentru ca surprizele care ti le-a pregatit destinul te vor duce pe drumuri la care nici nu te-ai fi gandit.

Numarul 6

Este cel mai placut dintre totii anii ciclului de 9, plin de succes, lipsit de probleme financiare, potrivit sa faci mici ajustari in munca si sa implementezi idei noi. Este o perioada infloritoare. Accentul cade pe relatia cu familia si pe dragoste.

Energia acestui an sprijina consolidarea relatiei cu familia. Armonia isi va face loc acolo unde inainte domneau certuri. In acest an iti poti intalni sufletul pereche, fiind cel mai norocos an pentru dragoste. Daca esti intr-o relatie serioasa, este momentul ideal ca sa faceti nunta. Daca ai deja inelul pe deget, atunci te vei bucura de fidelitatea si afectiunea perechii tale.

Vei avea parte de stabilitate financiara si de promovare la locul de munca. Nu trebuie sa iti fie frica de schimbari radicale. Este anul armoniei, toate lucrurile merg intr-un ritm relaxant. Respira adanc si admira frumusetile din jur. Anul acesta vei avea oportunitatea de a lua contact cu arta. Este foarte posibil ca vei gasi inspiratia necesara pentru a-ti redecora locuinta.

Numarul 7

Te asteapta un an de odihna si de planificari pentru anul care vine. Pastreaza-ti locul de munca pe cat posibil si nu lua decizii majore. Mediteaza si incearca sa patrunzi esenta lucrurilor. Vei lua contact cu psihologia si stiintele ezoterice. Anumite discutii sau carti te vor face sa intelegi lucruri despre viata ta si sa iti schimbi mentalitatea, sa vezi lucrurile mai clar.

Schimbarile care apar in acest an sunt profunde, in interiorul fiintei tale, si mai apoi exterioare. Acum vei gasi resursele necesare, dupa o ampla introspectie, ca sa iti imbunatatesti relatia de cuplu si situatia financiara.

Acest an este unul de cautare a fericirii: in dragoste si in viata profesionala. Jobul tau ideal cat si norocul in dragoste le poti gasi spre sfarsitul acestui an, dupa ce ai clarificat foarte bine ce doresti de la viitorul tau. Credinta si ghidarea spirituala te vor conduce spre a-ti imbunatati viata.

Este un an de rabdare si asteptare, meditati si examinati greselile din trecut. Nu fortati nimic in acest an si nu va pierdeti cumpatul. Este un an de solitudine, pace si intelepciune. Studiati, mergeti in natura.

Numarul 8

Te asteapta un an karmic. Deschide bine ochii, tot ceea ce ti se va intampla in acest an ti-a fost predestinat. Oportunitati, intalniri, blocaje, surprize, esecuri si castiguri, toate au un motiv clar in viata ta. Iar acum, mai mult ca in oricare alt an, va trebui sa te supui destinului si karmei tale.
Vei munci mult in acest an, dar vei avea si multe realizari si impliniri. Investiile financiare in general sunt favorizate.

Acum vei culege roadele eforturilor tale din anii anteriori. Poti spera intr-o marire de salariu daca stii ca meriti acest lucru. Acest an iti va da ceea ce meriti, atat pe plan profesional cat si in dragoste.

Ai grija ce angajamente iti asumi in acest an. S-ar putea ca unele sa fie mai mari decat ai capacitatea de duce si atunci, esecul va fi inevitabil. Acum fortele superioare, nu iti vor sari in ajutor. Va trebui sa arati ce stii si sa lupti. Pe ansamblu este un an de succese, in care veti fi recompensat pentru toate eforturile, pe toate planurile.

Numarul 9

Anul acesta este ultimul din ciclul de 9, fiind o perioada de terminare a proiectelor pe care le-ai inceput in anii anteriori. Este un an care va aduce multe incheieri in viata ta. Vei lua decizii foarte importante, vei trage o linie si vei merge mai departe.

Este un an de facut curatenie in propria viata. In acest an te vei debarasa de tot ceea ce te trage in jos, ca in anul urmator, care vine cu noi oportunitati, sa poti sa te deschizi catre ele.

Desi acest an este unul in care vei spune des ”adio”, iti vei lua ramas bun doar de la lucrurile negative: un job care nu te satisface, datoriile financiare, un prieten care te exploateaza, o relatie disfunctionala, singuratate, somaj, lipsuri de orice fel. Nu te mai uita in spate, lasa in urma tot ceea ce iti va cere acest an. Va veni numai bine in viata ta, iar surprizele si fericirea se vor tine lant.

Fiind anul final, vei avea foarte multe impliniri, deoarece vei primi recompensele pentru faptele tale bune din ceilalti ani.
avatar
coolboy

Mesaje : 37
Data de înscriere : 03/07/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Numerologie

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum